Praktijk informatie

In de praktijk werken in totaal 6 huisartsen, 5 praktijkondersteuners en 7 assistentes. Foto’s van alle medewerkers kunt u inzien via deze link. De huisartsen werken veel samen maar de patiënten zijn van oudsher verdeeld in twee groepen, wat vroeger de losse praktijken waren. Bovenaan staat de verdeling en de telefoonnummers. De huisartsen werken part-time (3.5 of 4 dagen per week); de werkdagen per arts staan hieronder beschreven.

Het werkgebied van onze praktijk is gemeente Oosterhout en omliggende gemeenten, zolang het adres binnen 15 minuten met de auto vanuit onze praktijk is te bereiken.

 

Op dit moment is de praktijk helaas gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

 

We streven ernaar  voor elke patiënt een vaste huisarts te bieden zodat u niet iedere keer een ander gezicht ziet. U mag dan ook gerust naar uw vaste arts vragen als u belt voor een afspraak.

 

De praktijk is iedere werkdag geopend vanaf 8 tot 17 uur. Buiten kantoortijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij Huisartsenpost Oosterhout, telefoonnummer 0162 43 50 00.

 

We bieden huisarts-geneeskundige zorg in de hele breedte, inclusief ondersteuning van chronische zorg voor ouderen, suikerziekte, COPD, en psychische klachten met behulp van onze praktijkondersteuners.

Zie het menu hiernaast voor meer informatie hierover.

Ook onze assistentes hebben een eigen spreekuur voor bijvoorbeeld toedienen van injecties, oren uitspuiten, uitstrijkjes, bloeddruk meten etcetera.

 

Verder bieden we reizigersadvisering aan en doen we ook kleine chirurgische ingrepen en plaatsen van spiralen op de praktijk.

 

Voor foto’s van de alle medewerkers van de praktijk klik hier

Overzicht werkdagen huisartsen:

 

dr van Geel:

maandag

dinsdag

donderdag ochtend (10.00 – 14.30 uur)

vrijdag

 

dr van Erk:

maandag

woensdag

donderdag

vrijdag ochtend

 

dr van der Zijden:

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

 

dr Thijssen:

maandag om de week

dinsdag

donderdag

vrijdag