COVID-19 virus

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.
Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:

 

 

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar lees onderstaande informatie. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

 

Om toch onze zorg waar mogelijk te kunnen aanbieden, zet onze praktijk moderne middelen in en zijn wij telefonisch en digitaal bereikbaar. Indien een klacht visueel moet worden beoordeeld maken wij gebruik van videobellen. Andere vragen en klachten behandelen we telefonisch of digitaal via www.mijngezondheid.net. Heeft u nog geen account, maak deze aan via onze site, www.besterd.nl.

 

Maakt u zich zorgen over uw eigen psychische of lichamelijke gezondheid of die van uw huisgenoten?

 

  • Kijk dan eerst op thuisarts.nl voor informatie en advies. Is het advies van thuisarts.nl “neem contact op met uw huisarts”, bel dan de praktijk. Wij zullen u, zo lang de capaciteit dit toelaat, zoveel mogelijk telefonisch of met videoconsulten helpen.
  • Stel uw vragen telefonisch of digitaal via mijngezondheid.net (Niet via het contactformulier op onze website, ook niet via mail).
  • Het kan voorkomen dat u momenteel niet uw vaste huisarts spreekt.
  • Kom alleen de praktijk binnen als u een afspraak heeft gemaakt.
  • Bij spoed telefonisch uw komst aankondigen, indien mogelijk.
  • Kom met zo min mogelijk mensen naar de praktijk. Er mag maximaal 1 begeleider de praktijk binnen komen; bij voorkeur geen.
  • Afspraken die niet per se op korte termijn door moeten gaan stellen we uit of doen we indien mogelijk telefonisch. Dit geldt ook voor de spreekuren van de praktijkondersteuners.
  • Wilt u uw handen desinfecteren voor u de praktijk binnen komt? Bij de entree staat een pomp met desinfectiemiddel.
  • Heeft u luchtwegklachten waarvoor u beoordeeld moet worden dan plannen wij een apart spreekuur, informatie hierover krijgt u bij het maken van de afspraak.

 

Voor alle actuele informatie kijk op www.thuisarts.nl of bel het landelijke informatienummer RIVM 0800-1351.

 

Wij rekenen op uw begrip en medewerking!

Team Huisartsenpraktijk De Besterd

 

Klik hier voor de informatiebrief.