Praktijk informatie

Onze praktijk biedt huisarts-geneeskundige zorg, inclusief ondersteuning van chronische zorg voor ouderen, suikerziekte, COPD, en psychische klachten met behulp van onze praktijkondersteuners. Zie het menu hiernaast voor meer informatie. We streven ernaar voor elke patiënt een vaste huisarts te bieden zodat u niet iedere keer een ander gezicht ziet. U mag dan ook gerust naar uw vaste arts vragen als u belt voor een afspraak.

 

De praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen. Nieuwe inschrijvingen vallen onder de zorg van dr Tom. Klik hier voor een actueel aanbod van huisartspraktijken in Oosterhout. 

 

Het werkgebied van onze praktijk is gemeente Oosterhout en omliggende gemeenten, zolang het adres binnen 15 minuten met de auto vanuit onze praktijk is te bereiken.

 

In de praktijk werken 6 huisartsen, 5 praktijkondersteuners en 7 assistentes. (Volg deze link voor foto’s)  De huisartsen werken veel samen maar de patiënten zijn van oudsher verdeeld in twee groepen, wat vroeger losse praktijken waren. Bovenaan staat de verdeling en de telefoonnummers. Zie ook onze praktijkfolders bij Links, formulieren en klachten.        

 

De praktijk is iedere werkdag geopend vanaf 8 tot 17 uur. De werkdagen per huisarts staan hieronder beschreven. Ook onze assistentes hebben een eigen spreekuur voor bijvoorbeeld toedienen van injecties, oren uitspuiten, uitstrijkjes, bloeddruk meten etcetera. Verder bieden we reizigersadvisering en doen we ook kleine chirurgische ingrepen en plaatsen van spiralen op de praktijk.

 

Buiten kantoortijden kunt u voor spoedgevallen – die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten – terecht bij Huisartsenpost Oosterhout, telefoonnummer 0162 43 50 00.

 

 

Overzicht werkdagen huisartsen:
           
  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
           
dr van Geel X X   ochtend X
dr van Erk X   X X ochtend
dr van der Zijden X X X X  
dr Thijssen Om de week X   X X
dr Tom   X X X X