Afspraak maken en spreekuren

Ivm het coronavirus gelden momenteel aangepaste richtlijnen, klik hier voor meer informatie.

 

Voor het maken van een afspraak of een visite aanvraag kunt u bellen tussen 8.15 en 12.00 uur. Indien u een afspraak of visite wenst voor dezelfde dag dan dient u te bellen tussen 8.15 en 10.00 uur. Indien u verhinderd bent voor een afspraak dan verzoeken we u graag tijdig uw afspraak af te zeggen.

Tussen 12.30 tot 13.30 uur zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

 

MijnGezondheid.net:

  • MijnGezondheid.net is een beveiligde website waarbij u, na inlog via DigID, uw dossier kunt inzien, e-consults (soort e-mail voor medische vragen, beveiligd) kunt sturen, bloed uitslagen kunt inzien, én recepten aan kunt vragen.
  • Het is een gebruiksvriendelijke site. Voordat u hiervan gebruik kan maken is aanmelding vereist:
  • Meld u aan op MijnGezondheid.net
  • Afspraken maken via MijnGezondheid.net kan momenteel niet.

 

Een afspraak maken:

Voor een afspraak staat tien minuten ingepland. Als u meer tijd nodig denkt te hebben kunt u dit bij het maken van een afspraak doorgeven. De assistente zal u vragen waarvoor u de afspraak maakt, zodat het spreekuur beter gepland kan worden. Omdat er op de praktijk meer behandel- en onderzoeksmogelijkheden zijn is het, als dit mogelijk is, beter om naar de praktijk te komen. Visites worden alleen gereden om medische redenen en niet om praktische redenen zoals bijvoorbeeld een vervoersprobleem.

 

Telefonisch spreekuur:

Voor uitslagen en/of vragen kunt u tussen 8.15 en 12.00 uur telefonisch contact opnemen met de assistente. De assistente staat u te woord en laat de arts indien dit gewenst is in de loop van de dag telefonisch contact met u opnemen.

 

Spreekuur praktijkondersteuners en assistentes:

Er worden ook spreekuren gehouden door onze praktijkondersteunsters, dit zijn verpleegkundigen met aanvullende opleiding en ervaring. Zij zien met name patiënten met chronische ziekten, onder andere suikerziekte, longziekte, hart- en vaatziekten maar ook voor wondbehandeling, functieonderzoeken (bijv. longfunctie, bloedvat onderzoek) en dergelijke kunt u bij hen terecht. We hebben ook een praktijkondersteunster voor psychische en sociale klachten. Meer informatie over de praktijkondersteuners vindt u bij chronische zorg