« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Afspraak maken en spreekuur

Ivm het coronavirus gelden momenteel aangepaste richtlijnen, bekijk de homepagina voor de actuele richtlijnen.

U kunt bij onze praktijk telefonisch én online afspraken plannen. Voor het maken van een (beeldbel) afspraak of een visite aanvraag kunt u bellen tussen 8.15 en 12.00 uur. Indien u een afspraak of visite wenst voor dezelfde dag dan dient u te bellen tussen 8.15 en 10.00 uur. Het online plannen gaat via MijnGezondheid.net, 24 uur per dag 7 dagen per week. U kunt via deze site bij elke arts afspraken in de ochtend plannen. Ook kunt u uitslagen bekijken, herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen aan de huisarts et cetera.

Tussen 12.30 tot 13.30 uur is onze praktijk gesloten en zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

 

Afspraak maken via MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt zelf een afspraak inplannen in de agenda van uw gewenste huisarts.

  • MijnGezondheid.net is een beveiligde website waarbij u, na inlog via DigID, uw dossier kunt inzien, e-consults (een beveiligde e-mail voor medische vragen, waar u binnen twee werkdagen antwoord op krijgt) kunt sturen, bloed uitslagen kunt inzien, én online zelf een afspraak kunt inplannen. Onze praktijk heeft gekozen de ochtenden (tussen 8.10 en 10 uur) hiervoor open te zetten. Wilt u een afspraak op een ander tijdstip, dan kunt u het beste met de assistente overleggen.
  • Het is een gebruiksvriendelijke site. Voordat u hiervan gebruik kan maken is aanmelding vereist:
    Meld u aan op MijnGezondheid.net
     

Indien u verhinderd bent dan graag tijdig uw afspraak afzeggen

 

Een afspraak maken

Voor een afspraak staat tien minuten ingepland. Als u meer tijd nodig denkt te hebben kunt u dit bij het maken van een afspraak doorgeven. De assistente zal u vragen waarvoor u de afspraak maakt, zodat het spreekuur beter gepland kan worden.
Naast de mogelijkheid voor een fysieke afspraak kunt u ook een afspraak maken voor een consult via beeld bellen. Op het moment van de afspraak neemt de arts dan via een beveiligde omgeving (we-see-do) contact met u op.
Visites plannen wij alleen in om medische redenen en niet om praktische redenen zoals bijvoorbeeld een vervoersprobleem.

 

Telefonisch spreekuur

Voor uitslagen en/of vragen kunt u tussen 8.15 en 12.00 uur telefonisch contact opnemen met de assistente. De assistente staat u te woord en laat de arts indien dit gewenst is in de loop van de dag telefonisch contact met u opnemen.

 

Spreekuur praktijkondersteuners en assistentes

Er worden ook spreekuren gehouden door onze praktijkondersteunsters, dit zijn verpleegkundigen met aanvullende opleiding en ervaring. Zij zien met name patiënten met chronische ziekten, onder andere suikerziekte, longziekte, hart- en vaatziekten maar ook voor wondbehandeling, functieonderzoeken (bijv. longfunctie, bloedvat onderzoek) en dergelijke kunt u bij hen terecht. Vooral onze praktijkondersteuners maken gebruik van telemonitoring/thuismetingen. U kunt hierbij denken aan het uitlezen van de Free Style libre, fototechnieken etc.
We hebben ook een praktijkondersteunster voor psychische en sociale klachten. Meer informatie over de praktijkondersteuners vindt u bij chronische zorg.