Afspraak maken en spreekuren

Ivm het coronavirus gelden momenteel aangepaste richtlijnen, klik hier voor meer informatie.

 

U kunt bij onze praktijk telefonisch én online afspraken plannen. Voor het maken van een afspraak of een visite aanvraag kunt u bellen tussen 8.15 en 12.00 uur. Indien u een afspraak of visite wenst voor dezelfde dag dan dient u te bellen tussen 8.15 en 10.00 uur. Het online plannen gaat via mijn gezondheid.net, 24 uur per dag 7 dagen per week. U kunt via deze site bij elke arts afspraken in de ochtend plannen. Ook kunt u uitslagen bekijken, herhaalrecepten aanvragen etcetera.

Tussen 12.30 tot 13.30 uur zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

 

Afspraak maken via MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt zelf een afspraak inplannen in de agenda van uw gewenste huisarts

  • MijnGezondheid.net is een beveiligde website waarbij u, na inlog via DigID, uw dossier kunt inzien, e-consults (soort e-mail voor medische vragen, beveiligd) kunt sturen, bloed uitslagen kunt inzien, én online zelf een afspraak kunt inplannen. Onze praktijk heeft gekozen de ochtenden (tussen 8.10 en 10 uur) hiervoor open te zetten. Wilt u een afspraak op een ander tijdstip, dan kunt u het beste met de assistente overleggen.
  • Het is een gebruiksvriendelijke site. Voordat u hiervan gebruik kan maken is aanmelding vereist:
  • Meld u aan op MijnGezondheid.net

 

Indien u verhinderd bent dan graag tijdig uw afspraak afzeggen

 

Een afspraak maken:

Voor een afspraak staat tien minuten ingepland. Als u meer tijd nodig denkt te hebben kunt u dit bij het maken van een afspraak doorgeven. De assistente zal u vragen waarvoor u de afspraak maakt, zodat het spreekuur beter gepland kan worden. Omdat er op de praktijk meer behandel- en onderzoeksmogelijkheden zijn is het, als dit mogelijk is, beter om naar de praktijk te komen. Visites worden alleen gereden om medische redenen en niet om praktische redenen zoals bijvoorbeeld een vervoersprobleem.

 

Telefonisch spreekuur:

Voor uitslagen en/of vragen kunt u tussen 8.15 en 12.00 uur telefonisch contact opnemen met de assistente. De assistente staat u te woord en laat de arts indien dit gewenst is in de loop van de dag telefonisch contact met u opnemen.

 

Spreekuur praktijkondersteuners en assistentes:

Er worden ook spreekuren gehouden door onze praktijkondersteunsters, dit zijn verpleegkundigen met aanvullende opleiding en ervaring. Zij zien met name patiënten met chronische ziekten, onder andere suikerziekte, longziekte, hart- en vaatziekten maar ook voor wondbehandeling, functieonderzoeken (bijv. longfunctie, bloedvat onderzoek) en dergelijke kunt u bij hen terecht. We hebben ook een praktijkondersteunster voor psychische en sociale klachten. Meer informatie over de praktijkondersteuners vindt u bij chronische zorg