Nieuws

Samen sterk tegen corona

Sinds 2 oktober is er een dringend advies voor mondkapjes in openbare ruimtes. Voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers vragen wij u daarom om binnen de praktijk een mondkapje te dragen. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Inschrijvingen praktijk

De praktijk is sinds 5 oktober 2020 gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Klik hier voor het actuele aanbod van huisartsenpraktijken in Oosterhout.

Vacatures

Momenteel hebben wij een vacature open staan voor een doktersassistente. Klik hier voor meer informatie.

 

Heeft u mogelijk het Coronavirus?

 

Klachten? Maak een afspraak voor een coronatest

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk? Dan kunt u zich laten testen op het coronavirus. Zo controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar.

Maak alleen een afspraak voor een test als u klachten heeft die passen bij het coronavirus. Zonder klachten heeft de coronatest geen zin.

Bel voor een afspraak met 0800-1202 (alleen voor mensen vanaf 12 jaar).
Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Blijf verder thuis en ga alleen naar buiten voor de test.

 

Let op:

  • Behoort u tot een risicogroep of bent u ernstig ziek? Heeft u bijvoorbeeld hoge koorts of bent u benauwd? Bel dan uw huisarts, behandelend arts of de huisartsenpost. Ga NIET zonder afspraak naar onze praktijk of de huisartsenpost toe. Bel bij een levensbedreigende situatie altijd 112.
  • Let op: Kinderen van 0 t/m 11 jaar laten testen? Maak een afspraak via de regionale GGD. Kijk op ggd.nl voor de contactgegevens.

 

Klik hier voor verder informatie van onze praktijk over COVID-19