Nieuws

Samen sterk tegen corona

Sinds 2 oktober is er een dringend advies voor mondkapjes in openbare ruimtes. Voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers vragen wij u daarom om binnen de praktijk een mondkapje te dragen. Hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Inschrijvingen praktijk

De praktijk is sinds 5 oktober 2020 gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Klik hier voor het actuele aanbod van huisartsenpraktijken in Oosterhout.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures open staan.

 

Heeft u mogelijk het Coronavirus?

 

Klachten? Maak een afspraak voor een coronatest

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk? Dan kunt u zich laten testen op het coronavirus. Zo controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar.

Maak alleen een afspraak voor een test als u klachten heeft die passen bij het coronavirus. Zonder klachten heeft de coronatest geen zin.

Bel voor een afspraak met 0800-1202 (alleen voor mensen vanaf 12 jaar).
Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Blijf verder thuis en ga alleen naar buiten voor de test.

 

Let op:

  • Behoort u tot een risicogroep of bent u ernstig ziek? Heeft u bijvoorbeeld hoge koorts of bent u benauwd? Bel dan uw huisarts, behandelend arts of de huisartsenpost. Ga NIET zonder afspraak naar onze praktijk of de huisartsenpost toe. Bel bij een levensbedreigende situatie altijd 112.
  • Let op: Kinderen van 0 t/m 11 jaar laten testen? Maak een afspraak via de regionale GGD. Kijk op ggd.nl voor de contactgegevens.

 

Klik hier voor verder informatie van onze praktijk over COVID-19

 

Klik hier voor vragen over de covid-19 vaccinatie