« terug naar vorige pagina

Reisadvies

Bij huisartsenpraktijk de Besterd kunt u terecht voor advisering betreffende vaccinaties en algemene gezondheidsmaatregelen als u een verre reis gaat maken. De vaccinaties en malariapillen die een reiziger nodig heeft zijn altijd afhankelijk van de reisbestemming, de gezondheidstoestand van de reiziger en de omstandigheden waaronder iemand gaat reizen. Vaccinaties en anti-malariapillen hebben bijwerkingen en geven in veel gevallen geen 100% bescherming. Er moet dus een goede afweging gemaakt worden over het belang van bepaalde maatregelen in een individueel geval.

Om u goed te kunnen adviseren willen wij graag een overzicht van de reis die u gaat maken, alsmede een ingevuld reizigersformulier. Deze kunt u dan tevoren bij de assistente inleveren, zodat zij met ons kan bekijken welke maatregelen nodig zijn en er een reisadvies op maat gemaakt kan worden. De kosten voor het advies zijn 25 euro en daarnaast 12,50 euro per injectie.

U kunt hieronder het reizigersformulier downloaden. Het is belangrijk het zo gedetailleerd in te vullen.

Download het reizigersformulier  

Een gele koorts vaccinatie mag alleen in een officieel gele koorts vaccinatiecentrum gegeven worden en kan niet in onze praktijk worden gegeven.