MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is een patiëntportaal waarmee u online zelf gezondheidszaken kunt regelen. Om gebruik te kunnen maken van mijn Gezondheid.Net moet u zich eerst aanmelden. MijnGezondheid.net maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk op internet, zoals dat bekend is van internetbankieren. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig.

 

Wat kunt u doen met MijnGezondheid.net?

 

 • Afspraak maken in de agenda van uw huisarts.
  Plan zelf een afspraak in de agenda van uw huisarts of praktijkondersteuner. Vergeet niet om na het maken van een afspraak te controleren of het ook gelukt is door bij “mijn dossiers” – “afspraken en acties” te kijken of uw afspraak hier ook vermeld staat.
 • Herhaalrecepten bestellen
  Bestel uw herhaalrecept veilig online. Als uw medicijnen bijna op zijn, wordt u daar per e-mail aan herinnerd.
 • e-Consult
  Stel een minder dringende vraag en krijg per mail antwoord. Let op: Het e-consult is bedoeld voor één vraag per consult. Als u meerdere problemen wilt bespreken kunt u beter contact opnemen met de assistente!
 • Laboratoriumuitslagen
  Zie uw bloed- en urine-uitslagen online in.
 • Reisdocumenten
  Voor u op reis gaat, kunt u zelf een actueel overzicht printen van uw medicijnen

 

Dit gaat in 3 stappen:

 

 1. U laat ons weten dat u ook toegang wil hebben tot Mijngezondheid.net.

U kunt u inschrijven via de onderstaande knoppen:

 

Praktijk  van Erk, Tom

Praktijk vd Zijden, Thijssen

 

 

Of u kunt  ons mailen ( e-mailadres voor beide praktijken: debesterd@planet.nl); Wij willen dan graag uw 06-nummer weten, uw e-mailadres en geboortedatum.

 

 1. Zodra wij uw aanvraag voor Mijngezondheid.net binnen hebben maken wij uw dossier gereed.
 2. U krijgt van ons bericht dat alles rond is. U kunt nu voortaan online afspraken maken, herhaalrecepten vragen,  E-consulten aanvragen etc.  door in te loggen bij Mijngezondheid.net.  Omdat toegang tot Mijngezondheid.net  vetrouwelijke informatie is, hebt u uw DigiD inlognaam en wachtwoord nodig met SMS- verificatie .

(wellicht hebt u nog geen SMS verificatie op uw DigiD; dat kunt u dan aanvragen bij Mijn DigiD, en kost  ongeveer 5 werkdagen. Dit hoeft maar éénmaal!)

 

Inloggen kan door hieronder op de knop ‘inloggen” te drukken ( die staat ook op de home-page van onze  website).

 

inloggen

 

U kunt ook bij de assistente een folder vragen